Sunday, 30 September 2012

New Arrivals October 2012


Assalam..lama saya tak update blogshop ni..harap maaf sebab kekangan masa dan tumpuan terhadap peperiksaan yg bakal tiba ni..sambil-sambil nak exam bole lagi ambil stock baru..meh cuci-cuci mata...kalo nak tengok selebihnya bole  pergi SINI ok...=)





 Waka -Waka Blouse (SHORT)


Material : Lycra Cotton Gred AA
(Loose cutting, stretchable, Design baru dengan bahagian belakang baju lebih labuh drp bahagian hadapan baju~)

Price : RM 35 (excluding postage)

Colour : GREY,Red, Mustard, PINK, BLACK

Free Size : SS to XL

PRE-ORDER & READY STOCK






Waka -Waka Blouse (Long)


Material : Lycra Cotton Gred AA
(Loose cutting, stretchable, Design baru dengan bahagian belakang baju lebih labuh drp bahagian hadapan baju~)

Price : RM 42 (excluding postage)

Colour : Blue,Red, Mustard, turquoise, Green

Free Size : SS to XL

PRE ORDER & READY STOCK






LOOSE KEMEJA

SIZE: 36-38, 40-42, RM29 (EXCLUDE POSTAGE)

44-46, 48-50 - RM39 (EXCLUDE POSTAGE)


BROWN, BLACK, SOFT BROWN

PRE-ORDER & READY STOCK





KINRARA TOPS

CHIFFON

RM39 (EXCLUDE POSTAGE)

SS TO XL

READY STOCK

berminat boleh email saya ekin_shg@yahoo.com or pm inbox bff boutique

happy shopping with us =)




Tuesday, 31 July 2012

New Arrivals July 2012


 Assalam hi pada semua :D..Belom terlambat rasanya saya nak ucapakn SALAM RAMADHAN pada semua umat islam..dek kerana kekangan masa dalam beberapa minggu ni..jadi blog ini sedikit terabai hehe :D

Mesti semua tengah terjah blog sana blog sini..nak cari baju-baju raya akn..blog ini juga tak ketinggalan walopon kami bukan menjual baju kurung untuk hari raya tapi kami menjual baju-baju casual yang cantik-cantik suweet-suweet untuk dipakai sewaktu berjalan-jalan di hari lebaran..mari kita TERJAH!!!!




 Stripe Collar Jacket

EC105


ONLY  RM25!!!!!

 
Measurement:

Sleeve:52cm Length:55cm Bust:90cm



Material: Cotton


Flowy Cardigan

RM30

EWC306-01



Measurement:



Shoulder:35cm Sleeve:59cm Length:59-71cm Bust 86CM
Material: Cotton







Long Cardigan

EWC302-01

RM38


Measurement:


Shoulder:38cm Sleeve:59cm Length:92-100cm




Material: Cotton


Color: Blue/Yellow







2 Pieces Joint Floral Dress

EWA2417-01

RM36


Measurement:


Waist:60cm Length:121cm Bust:90cm




Material: Cotton+Chiffon


Color: Green/Pink
 semua cantik-cantik dan sweet-sweet kan..kalo tak puas hati jom TERJAH di FB kami..macam-macam ade..:D




Sunday, 15 July 2012

New Arrival July 2012


Long Sleeve Big Shirt

EB5025

RM 29 (EXCLUDING POSTAGE)

Measurement:

Shoulder:36cm Sleeve:58cm Length:77-66cm


Material: Cotton

Color: White & Pink